Gyermektánc oktatók

Wéber Edina
Wéber Edina

Bemutatkozás

5 éves korom óta táncolok (akrobatikus rock and roll 7 évig, show-disco-hiphop 3 évig), majd miután a társastáncba és a klasszikus balettbe is belekóstoltam, a modern- kortárstáncoknál állapodtam meg.

A kortárstáncot Bánhidi Petra tánciskolájában ismertem meg, és az egyesületi órákon kívül folyamatosan autodidakta módon is képeztem, illetve most is képzem magam. 2012 óta nagy örömmel és lelkesedéssel külön sportágat vezetek a BEAC sportklubban, az ELTE Modern jazztáncot, ahol a nyílt órák mellett fellépéseken mutatjuk be koreográfiáinkat a legjobb táncosaimmal, és művészeti fesztiválon veszünk részt.

2014 decemberében végeztem a Táncpedagógusok Országos Szövetségének az akkreditált modern- kortárs táncpedagógusi tanfolyamán. Az egyetemistáknak szóló táncpedagógia mellett vendégtanárként vállalok órákat, és 2015 szeptemberétől az Érdi Torna Club-ban tanítom a táncszerető gyermekeket és felnőtteket.

Székely Borbála

Bemutatkozás

“Gyerekkoromban szertornáztam, majd versenyszerűen szinkronúsztam, így már nagyon régóta mindennapossá vált számomra az örömteli mozgás.

2015 óta óvodapedagógusként dolgozom, valamint gyógypedagógus diplomát szereztem 2018-ban. Gyógypedagógiai tanulmányaim során betekintést nyertem a mozgás- és táncterápiák elméleti és gyakorlati működésébe, szakdolgozatom során is ebben a témában kutattam.

Több éve tagja vagyok az ELTE Modern jazztánc fellépő- és versenyzős csapatának, ahol elsősorban
modern-, és kortárstáncokat tanulhatunk Wéber Edi szárnyai alatt.

2017 óta táncoktatóként adom át gyermekeknek a mozgás és a tánc szeretetét.”

 

 

ÉTC - Moderntánc előkészítő I., II. Facebook csoport
Facebook csoport