Ovis és kezdőtorna oktatók

 

Papp Ildikó - edző
Papp Ildikó – szakedző, pontozó bíró, szakosztályvezető

 

1976-ban születtem Szegeden. 4 évesen kezdtem el szertornázni, amelyet 16 éven keresztül versenyszerűen űztem. Tanulmányaimat a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán végeztem, 1999-ben diplomáztam matematika-testnevelés szakos tanárként és ugyanebben az évben szereztem meg a szertorna szakedzői végzettségemet. 2009-ben gyerek fitness oktatói tanfolyamot végeztem el a Fitness Company-nál.
2009-től dolgozom az Érdi Torna Clubnál, ovistornát, kezdő és haladó akrobatiktus tornát oktatok. 2012-től pontozóbíróként veszek részt a hazai Akrobatikus Torna versenyeken. 2014-től vezetőedzőként a Torna Szakosztályt vezetem.

Vona Kitty – edző

A Budapest Táncművészeti Szakközépiskola növendéke voltam 4 évig, sikeresen elvégeztem, rengeteg vizsga, gála és fellépési, versenyzési lehetőségek közben. Utána 2 éves kortárs modern táncos iskolát végeztem el. Eközben operett fellépéseken voltam háttértáncos és jártuk az országot. Ez alatt zumba oktatói képzésen is részt vettem. Később elkezdtem zumba órákat adni, ami 4 évig tartott. Tanítottam hétvégenként a Kulissza Alapítványban gyerekeket és felnőtteket egyaránt több stílusra (modern, jazz, latin). Utána lehetőséget kaptam, hogy tanítsak Százhalombattán az Iringó tánciskolában modern-jazzt kis- közép- és nagy csoportnak. Zsűritag voltam/vagyok az Iringó háziversenyeken. Jelenleg nem tanárként tartózkodom a tánciskolában, hanem a haladó társastánc órákon és Lady dance órákon veszek részt, előtte pedig a felnőtt haladó formációval jártunk versenyekre. Továbbá felnőtt kezdő balett órákat adtam Érden egy évig a Diamond Fitness wellnessben. Jelenleg az ÉTC-ben a Mini és az Kezdő Ovis torna csoporttal foglalkozom és a Cheerleader órákon segédkezem.

Szeretem nagyon a táncot és a mozgást, és ezt szeretném átadni a tanítványoknak, hogy lássák mennyi mindent el lehet érni a szorgalommal, kitartással, figyelemmel és tudatossággal.

Vastag Béla – edző
(Bemutatkozó hamarosan…)

cserep-peter
Cserép Péter – edző

Már óvodás korom óta edzősködöm, hisz példát mutatva megtanítottam ovis társaimat kimászni az ablakon, sőt a rendre és fegyelemre is folyamatosan rávettem őket a környezetemben. Iskolás időszakomban mindenkivel versengtem, mindig űztem valamilyen sportot (akrobatikus RnR, társastánc, szamuráj harcművészet, stb.) bár versenyszerűen, céllal csak 17 évesen kezdtem el edzeni, a szertornát. A Testnevelési Egyetemen is tornászként versenyeztem, valamint kis gumiasztal show produkciókkal jártuk az országot tornásztársaimmal. 2004-ben lehetőséget kaptam, hogy Amerikába utazhassam az egyetem támogatásával és a Károlyi’s Gymnastics Summer Camp egyik edzője lehessek. Mára már több mint tíz éve tart a kapcsolat és dolgozom együtt nyaranta Károlyi

Bélával és Márta nénivel, az amerikai női tornász válogatott (volt) kapitányaival. 2008-2012- ig egy vidéki általános iskola, 2012-2016- ig pedig egy Budapesti Gimnázium testnevelő tanára voltam. 2007-ben Amerikában ismerkedtem meg a Cheerleading sporttal és 2009-ben egy barátommal karöltve megalapítottuk saját Cheer Sport Egyesületünket, a Topflyers Cheerleading-et! 2016-ig rengeteg hazai és nemzetközi érmet és kupát gyűjtöttünk, melyek között egy Európa Bajnoki cím is díszeleg.

Magyarországon élő amerikai barátunknak átadtuk egyesületünk tanítványait, befejeztem testnevelő tanári pályafutásomat, elvégeztem az IWI személyi edzői, erőnléti edzői képzését, az NASM Performance Enhancement Specialist képzését, majd 2016. szeptembertől az Érdi Torna Club torna és cheerleading edzője lettem!

Lakos Henriett - edző, pontozó bíró
Lakos Henriett – edző, pontozó bíró
12 évet sportoltam és versenyeztem az Érdi Torna Club akrobatikus torna szakosztályában.
2013. szeptemberétől kezdtem el rendszeresen segédedzőként dolgozni az egyesületben.
2014-től pontozó bíróként is részt veszek a sportág életében, a hazai versenyeken rendszeresen pontozok.
2015-ben szereztem meg a fitness-wellness instruktori végzettségemet az Athéné Szakközépiskola sport szakán. 2015-től edzőként dolgozom az Egyesületnél, rendszeresen tartok ovis kezdő tornát, és akrobatikát az újonc, gyermek és serdülő korosztályú versenyzőknek.