Ovis és kezdőtorna oktatók

 

 

 

Papp Ildikó - edző
Papp Ildikó – szakedző, pontozó bíró, szakosztályvezető

 

1976-ban születtem Szegeden. 4 évesen kezdtem el szertornázni, amelyet 16 éven keresztül versenyszerűen űztem. Tanulmányaimat a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán végeztem, 1999-ben diplomáztam matematika-testnevelés szakos tanárként és ugyanebben az évben szereztem meg a szertorna szakedzői végzettségemet. 2009-ben gyerek fitness oktatói tanfolyamot végeztem el a Fitness Company-nál.
2009-től dolgozom az Érdi Torna Clubnál, ovistornát, kezdő és haladó akrobatiktus tornát oktatok. 2012-től pontozóbíróként veszek részt a hazai Akrobatikus Torna versenyeken. 2014-től vezetőedzőként a Torna Szakosztályt vezetem.

Komjáthy Katinka – edző
A sport, azon belül különösen a tánc, már óvodás korom óta az életem fontos része. A mozgás szeretetét, a kitartást, az önfegyelmet a klasszikus balett által sajátíthattam el, amit közel 8 éven keresztül űztem. A Táncművészeti Egyetem balett előkészítő órái után megismerkedtem a jazz balettel és a modern tánc világával is. A Budaörsi Vivace Táncegyesülettel rengeteg színvonalas fellépést és sikeres versenyt tudhatok magam mögött, cheerdance-ben illetve modern táncban is többszörös magyar bajnoki címre tettem szert. 2016 nyarán Magyarországot képviselve kijutottunk az Európa- bajnokságra, ahol cheerdance senior kategóriában a középmezőnyben sikerült végeznünk. Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem sport- és rekreációszervezés szakos hallgatója vagyok, és a fitness sportágat űzöm versenyszerűen. Az Érdi Torna Clubnál 2020. március óta tanítom a legkisebbeket, óráimon nagy hangsúlyt fektetek a torna alapjainak játékos elsajátítására, a megfelelő nyújtásra és a jó kapcsolat kialakítására a gyerekekkel.

 

Földvári Zsombor – edző
Földvári Zsombor vagyok, 25 éves és 2019 januárja óta segítem a tornászaink fejlődését az akrobatikus elemek terén itt az egyesületnél. Jelenleg a Testnevelési Egyetem osztatlan testnevelő- gyógytestnevelő- egészségfejlesztő szakán vagyok végzős hallgató és mellette testnevelő tanárként dolgozom. A munkámra hivatásként tekintek, és mindig újabb és újabb motivációt jelent, a kihívások legyőzése, melyet egy egy újabb elem  elsajátítása jelent tornászainkkal.

Bosits Tímea – oktató
Bosits Tímea vagyok, 26 éves. Kiskorom óta rendszeresen sportolok, több sportágban is kipróbáltam magamat. Az Érdi Torna Clubban versenyeztem több éven át, majd a Testnevelési Egyetemen (BSC) folytattam tanulmányaimat testnevelő tanár-(aerobik) edző szakon. Ez alatt az időszak alatt aerobik sportágban versenyeztem, majd az MA képzést testnevelő- gyógytestnevelő szakon végeztem el. Azóta tanárként és edzőként is dolgozom, és törekszem arra, hogy tudásom, ismereteim napra készek legyenek. Az ÉTC-ben szeretném elősegíteni a gyermekek fejlődését, hogy minél jobb teljesítményt, sikereket érhessenek el!