Akrobatikus torna edzők

Papp Ildikó - edző
Papp Ildikó – szakedző, pontozó bíró, szakosztályvezető

1976-ban születtem Szegeden. 4 évesen kezdtem el szertornázni, amelyet 16 éven keresztül versenyszerűen űztem. Tanulmányaimat a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán végeztem, 1999-ben diplomáztam matematika-testnevelés szakos tanárként és ugyanebben az évben szereztem meg a szertorna szakedzői végzettségemet. 2009-ben gyerek fitness oktatói tanfolyamot végeztem el a Fitness Company-nál. 2009-től dolgozom az Érdi Torna Clubnál, ovistornát, kezdő és haladó akrobatiktus tornát oktatok. 2012-től pontozóbíróként veszek részt a hazai Akrobatikus Torna versenyeken. 2014-től vezetőedzőként a Torna Szakosztályt vezetem.

Szilas Eszter – edző Földvári Zsombor – edző 

5 éves koromban jártam az első akrobatikus torna edzésemen az Érdi Torna Clubban és rögtön megtetszett ez a sportág. Először felsőként versenyeztem 2009-ig, majd egy kisebb kihagyás után 2013-ban tértem vissza az egyesületbe. Onnantól kezdve éveken keresztül tartóként versenyszerűen űztem a sportot páros és hármas egységekben egyaránt. Számos éremmel és oklevéllel büszkélkedhetek és rengeteg élményben volt részem az akrobatikának köszönhetően. Az egyik legemlékezetesebb a 2017-es FINA vizes világbajnokság volt, melynek megnyitóján szerepelhettem akkori edzéstársaimmal. Középiskolás éveim után a sport ugyanúgy része maradt az életemnek, hiszen 2018 őszétől a Testnevelési Egyetem elkezdése mellett edzőként folytattam pályafutásomat az egyesületben, valamint 2019-ben hivatalosan akrobatikus torna edzővé váltam. Edzőként a legbüszkébb eredményem, hogy 2020-ban az egyik általam edzett egység magyar bajnoki címet szerzett, és megkapta az Érd Kiváló Sportcsapata Díjat. Az akrobatikus torna edzéseken kívül gúla edzéseken is lehet velem találkozni, ahol szintén fellépésekre, versenyekre készítem fel a gyerekeket az akrobatikus tornától kissé eltérő feltételek mellett.
Az edzések folyamán minden erőmmel azon vagyok, hogy a tapasztalataimat átadjam a jelenlegi sportolóknak és hozzásegítsem őket a minél jobb teljesítmény eléréséhez.