Akrobatikus torna edzők

Papp Ildikó - edző
Papp Ildikó – szakedző, pontozó bíró, szakosztályvezető

 

1976-ban születtem Szegeden. 4 évesen kezdtem el szertornázni, amelyet 16 éven keresztül versenyszerűen űztem. Tanulmányaimat a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán végeztem, 1999-ben diplomáztam matematika-testnevelés szakos tanárként és ugyanebben az évben szereztem meg a szertorna szakedzői végzettségemet. 2009-ben gyerek fitness oktatói tanfolyamot végeztem el a Fitness Company-nál.
2009-től dolgozom az Érdi Torna Clubnál, ovistornát, kezdő és haladó akrobatiktus tornát oktatok. 2012-től pontozóbíróként veszek részt a hazai Akrobatikus Torna versenyeken. 2014-től vezetőedzőként a Torna Szakosztályt vezetem.
   

Ferenczi Fanni – edző
4 évesen kezdtem el akrobatikus tornázni az Egyesületnél.  14 évig versenyszerűen űztem ezt a sportágat. Egykori párommal Jung Beával többszörös Magyar Bajnokok vagyunk, szép nemzetközi versenyeredményekkel büszkélkedhetünk. 2010-ben a Lengyelországban megrendezett Világbajnokságon képviselhettük hazánkat. 2013-ban az akkori csapatommal az Európa Bajnokságon 8. helyen végeztünk. A torna mindig is fontos szerepet töltött be az életemben. Kitartásra, alázatra, fegyelemre tanított. 2015-ben az 5 egyesület összefogásából létrejött, Acro Maniacs csoport tagja lehettem egy televíziós tehetségkutató műsor ideje alatt. Ennek célja, fantasztikus sportágunk népszerűsítése volt. Versenyzői pályafutásom befejeztével kezdtem edzőként segédkezni. Nagy örömömre a 2017-es FINA Vizes Világbajnokság nyitóműsorában is részt vehettem. Az edzői képesítésemet 2018. júniusában szereztem meg. Az edzések mellett a budapesti Eötvös Loránt Tudomány Egyetem sportszervező szakos hallgatója vagyok.