Egyesületünk

ALAPSZABÁLY – VEZETŐSÉG
Ismerkedjen meg Egyesületünkkel!

Az Érdi Torna Club városunk egyik legnagyobb egyesülete. Több, mint 400 gyermek rendszeres sportolását biztosítjuk Érden, Tárnokon és Budapesten. Munkánkat 16 szakképzett edző, és több gyakorló segédedző közreműködésével végezzük.
Szakosztályaink: torna, vívás, tánc, cheerleading és tömegsport. A szervezet sportszakmai és gazdasági működését külön, erre szerveződött menedzsment biztosítja.
Foglalkozásaink az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban, az Érdi Bolyai Általános Iskolában, és további hat helyszínen vannak.

Három éves kortól várjuk a mozogni vágyó fiúkat és lányokat. Mini torna és mini tánc foglalkozásaink alapvető mozgáskoordinációra, fegyelemre és rendszerességre tanítják a kicsiket. Az alapok elsajátítása után, az ovisok választhatják a tornát, táncot vagy a cheerleadinget. A nagyobbak az akrobatikus torna, a modern és jazztánc, a cheerleading és a vívás közül választhatnak.

Sportolóink a Magyar Vívó Szövetség, a Magyar Torna Szövetség és a Cheerleading Szövetség versenyein indulnak nagy sikerrel. A gyerekek között számos magyar bajnok van, de sikeresen részt veszünk nemzetközi, Európa- és Világbajnokságokon is.
Büszkék vagyunk arra, hogy sikeres versenyzőink mellett nagyszámú szabadidőjüket hasznosan eltöltő gyereknek biztosítunk minőségi és szakszerű sportfoglalkozásokat.
Felnőttek (akár idősebbek) számára is biztosítunk kellemes sportolási lehetőséget, ahol kitűnő kondícióba hozhatja magát bárki.
Sportolóink számos iskolai, városi, sport vagy vállalati rendezvényen szerepelnek.

Az Érdi Torna Club számos programot szervez tagjainak. Egyesületünk minden év decemberében megrendezi az ÉTC Évzáró Gálát, amelyre meghívást kap minden sportoló, családtagjaik és barátaik. Az eseményre az összes szakosztály minden sportolója produkcióval készül. Tavasszal kirándulásokat és családi sport napot, a nyári hónapokban sportnapköziket szervezünk, ahol a kicsik megismerkedhetnek a tornával, vívással, cheerleadinggel. Ezen kívül több nagyobb edzőtábort szervezünk a Balatonnál versenyzőinknek. Minden évben országos versenyeket rendezünk akrobatikus torna, vívás és cheerleading sportágakban, valamint az Érdi Sport Expo főszervezői feladatát is az ÉTC látja el.

Célunk az, hogy a gyerekeknek életformájukká váljon a rendszeres sportolás, és így neveljék majd leendő gyermekeiket is!

Tóth Judit
elnök

versenyek

edzesek

fellepesek expo